Elektrische-verreiker

Faresin 6.26 VOLLEDIG ELEKTRISCH

2600 KG MAXIMALE CAPACITEIT, TOT EEN HOOGTE VAN 5,9 M


Het R&D-centrum van Faresin Industries heeft na jaren van onderzoek deze innovatieve machine ontwikkeld op hetzelfde chassis als de verreiker 6.26. Het feit dat het geen CO2-uitstoot heeft, maakt het mogelijk om het te gebruiken, zelfs in gesloten omgevingen, zoals magazijnen, logistieke ruimtes en landbouwactiviteiten, waardoor het niveau van comfort en veiligheid op de werkplek wordt verbeterd. Het lage geluidsniveau maakt het mogelijk om het te gebruiken op werkplekken en in omgevingen waar het gebruik van verbrandingsmotoren niet wordt aanbevolen.

Deze technische oplossingen zijn perfect in lijn met de nieuwe groene technologie die zorgt voor een verminderde impact op het milieu in de toekomst. De verreiker Full Electric 6.26 kan in elke bedrijfstoestand worden gebruikt, dankzij zijn functionaliteit en zijn vierwielaandrijving. Voldoet aan alle eisen die gesteld worden aan de machine richtlijnen zoals CE , NeN en Iso


Bekijk de film op :   https://www.youtube.com/watch?v=k1qC8iJWq8gElektrische verreikers

Polymax Industrietechniek BV uit Kamerik verkoopt elektrische verreikers van het merk Faresin. Wij hebben het exclusieve importrecht verworven van deze unieke verreikers. Polymax levert al jaren diverse soorten hydraulische machines en heeft met deze elektrische machine een unicum in Nederland.

Wat is een verreiker

Een verreiker is een voertuig welke is gebouwd om zware obejcten te tillen. Verreikers worden o.a. gebruikt voor agrarische, industriële en infrastructuurbouw- doeleinden. De diesel verreikers die wij verkopen zijn van het merk Faresin hebben een stage V motor.

Faresin elektrische verreiker

De elektrische verreiker van Faresin is op hetzelfde chassis gebouwd als de reguliere verreiker 6.26. De machine stoot geen CO2 uit en kan daarom in gesloten omgevingen worden gebruikt.

De elektrische verreiker kan 4 uur achter elkaar operationeel zijn. Dit gebeurt op een volle accu van 300 Ah. Naast de 300 Ah accu, is er ook een grotere accu capaciteit beschikbaar van 400 Ah. Voor een normale werkdag met onderbrekingen is een 300 Ah accu voldoende.

De Faresin 6.26 kan worden geleverd met de volgende uitrustingen: vorkenbord, balenklem,  balenprikker, jib, manbak, lier, grondbak etc.

Populariteit elektrische verreikers

Elektrische verreikers zijn erg populair op dit moment. Naast geen CO2 emissie, milieuvriendelijkheid, goede kwaliteit is er nog een ander groot voordeel: u kunt de machine versneld afschrijven via de MIA/Vamil regeling.

MIA en Vamil regeling

De Faresin full electric is een bedrijfsmiddel die op de Milieulijst staat met nummer F3417. Hierdoor heeft u recht op Vamil en MIA aftrek.

Voor meer informatie kunt u kunt contact met ons opnemen via e-mail info@polymax.nu of bel +31 348 402900.